Over ons

Wij zijn Patricia en Gertjan van Mastrigt, eigenaren van IJS Krimpen!

IJS is een droom waar we al jaren mee bezig zijn. Italië is onze passie en al jarenlang het land waar wij op vakantie gaan. We houden van lekker eten, heerlijke wijnen en volgen altijd ons hart. Op vakantie in Italië zijn wij altijd op zoek gegaan naar heerlijk ambachtelijk ijs, ijs zoals ijs moet smaken. Zo hebben wij bij diverse ijssalons in Italië maar ook in Nederland meegekeken. En hebben zo onze passie in ijs nog meer kunnen vergroten. Meester ijsbereiders hebben mee geholpen en meegedacht aan IJSKrimpen!

Inmiddels zijn we al zo ver dat onze kwaliteit er één is die moeilijk te overtreffen is en nog zijn we bezig ons product constant te verbeteren.

Italiaans ambachtelijk schepijs

Onze ijsmachines, vriezers, ijsvitrine, pasteuriseer machines zijn een van de modernste in de wereld. Onze ingrediënten zijn van hoge kwaliteit. En al deze ingrediënten bij elkaar maken, dat wij bij IJS heel lekker ijs maken, ijs van topkwaliteit. Wij zijn er trots op om de ijsbereiders van IJSKrimpen te zijn. IJSKrimpen staat voor vers Italiaans ambachtelijk schepijs.

Ons Fruit ijs is buiten de smaak banaan lactose vrij. Nieuw bij ijskrimpen is een lactose vrije chocolade ijs!

 

 

 

IJSKrimpen is, FEEST,VAKANTIE en PASSIE!

IJSNIEUWS

  • 1