Over Ons

Wij zijn Patricia en Gertjan van Mastrigt, eigenaren van IJS Krimpen!

Een eigen ijssalon met ambachtelijk gemaakt ijs is altijd al een droom van ons geweest. Op onze vakanties in Italië gingen we altijd al, kritisch, op zoek naar het lekkerste ijs. IJs zoals ijs moet smaken. Zo hebben wij bij diverse ijssalons in Italië maar ook in Nederland meegekeken om onze passie in ijs nog meer te kunnen vergroten. Met die ervaringen en invloeden zijn wij in 2013 gestart met onze eigen ijssalon; IJS Krimpen.

Inmiddels zijn we na 7 jaar een waar begrip in Krimpen aan den IJssel en omstreken. Onze kwaliteit is er één die moeilijk te overtreffen is en nog zijn we elke dag bezig ons product te verbeteren.

Onze ijsmachines, vriezers, ijsvitrine, pasteuriseer machines zijn een van de modernste in de wereld. Onze ingrediënten zijn van hoge kwaliteit. En al deze ingrediënten bij elkaar maken, dat wij bij IJS heel lekker ijs maken, ijs van topkwaliteit.

ONS IJS

Naast onze verse ingrediënten, is onze passie voor ijs het ingrediënt dat ons ijs zo lekker maakt. We proberen ons ijs zo speciaal mogelijk te maken en werken er elke dag aan. ‘Vers traditioneel Italiaans ijs’ is onze standaard.

Als je naar onze ijssalon komt, zal je zien dat het ijs op de traditionele manier wordt gemaakt door mensen met passie voor hun vak. We delen onze ervaringen met verschillende andere ijsmakers. IJs moet met zorg en verschillende grondstoffen in de juiste verhouding worden gemaakt. Onze mix op basis van melk is gepasteuriseerd; het mengsel wordt verwarmd tot 85 graden en vervolgens terug gekoeld naar 4 graden.

Onze op sorbet gebaseerde smaken zijn bereid op basis van water, suiker, lactosevrij en geschikt voor mensen met een allergie voor melk. De meeste fruitsmaken zijn gemaakt van vers fruit.

Bij IJS Krimpen garanderen we je ijs van goede kwaliteit.

Via www.ijskrimpen.slimmevitrine.nl kun je bekijken welke smaken we op dit moment in de vitrine hebben liggen.